Dutta | Phytosterols as Functional Food Components and Nutraceuticals | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 450 Seiten

Reihe: Nutraceutical Science and Technology

Dutta Phytosterols as Functional Food Components and Nutraceuticals


1. Auflage 2003
ISBN: 978-1-135-52025-0
Verlag: CRC Press
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 450 Seiten

Reihe: Nutraceutical Science and Technology

ISBN: 978-1-135-52025-0
Verlag: CRC Press
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Analyzes food and biological samples of phytosterols and discusses plant sterol analysis with respect to functional foods. Investigates the safety of phytosterols and phytosterol esters and associated health risks, including potential impact on cancer development and the lowering of cholesterol levels. Details the chemistry, occurrence, and biological effects of phytosterol oxides.

Dutta Phytosterols as Functional Food Components and Nutraceuticals jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.