Buch, Englisch, 300 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm
Reihe: De Gruyter Textbook
Buch, Englisch, 300 Seiten, Format (B × H): 170 mm x 240 mm
Reihe: De Gruyter Textbook
ISBN: 978-3-11-065214-7
Verlag: De Gruyter
With an increase in waste created, recovery and recycling of food waste is growing in importance. This book gives an excellent overview of the processing of waste from the food industry. It covers analytical methods for waste analysis, aerobic and anaerobic treatments, wastewater technologies and valorization of food processing waste. Additionally, the current legislation for waste management in the food industry is described.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Abfallwirtschaft, Abfallentsorgung
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Abfallbeseitigung, Abfallentsorgung
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Technische Mechanik | Werkstoffkunde