Buch, Englisch, Band 18, 304 Seiten, Kartoniert, Format (B × H): 148 mm x 225 mm, Gewicht: 477 g
Reihe: Postcolonial Studies
Culinary Practices and Consumption in the Caribbean and Its Diasporas
Buch, Englisch, Band 18, 304 Seiten, Kartoniert, Format (B × H): 148 mm x 225 mm, Gewicht: 477 g
Reihe: Postcolonial Studies
ISBN: 978-3-8376-2692-6
Verlag: transcript
The anthology features contributions by renowned scholars such as Rita De Maeseneer and Fabio Parasecoli who read Hispano-Caribbean literatures and popular culture through the lens of food studies.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Sozialwissenschaften Ethnologie | Volkskunde Volkskunde Minderheiten, Interkulturelle & Multikulturelle Fragen
- Sozialwissenschaften Ethnologie | Volkskunde Volkskunde Volkskunde: Sitten, Traditionen, Mythen, Legenden