Buch, Englisch, 132 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 2234 g
Buch, Englisch, 132 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 2234 g
Reihe: SpringerBriefs in Molecular Science
ISBN: 978-3-319-14826-7
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Hygiene (med.)
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik Verpackungstechnik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
The Influence of the Chemical Composition of Food Packaging Materials on the Technological Suitability: A matter of Food Safety and Hygiene.- Inorganic Contaminants of Food as a Function of Packaging Features.- Plasticizers in PVC for Food: Assessment of Specific Migration.- Organic Food Packaging Contaminants: New and Emerging Risks.- Chemical and Microbiological Aspects of the Interaction between Food and Food Packages.- Basic Principles of Corrosion of Food Metal Packaging.