Buch, Englisch, Band 19, 296 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 705 g
Diversity and Biotechnological Applications
Buch, Englisch, Band 19, 296 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 705 g
Reihe: Microorganisms for Sustainability
ISBN: 978-981-15-3207-8
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Genetik und Genomik (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Nutzpflanzen: Biologie, Genetik, Pflanzenzüchtung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
Weitere Infos & Material
Chapter 1. Plant-Microbes Interaction: Current Developments and Future Challenges.- Chapter 2. Rhizospheric Microbiomes: Biodiversity, Current Advancement, and Potential Biotechnological Application.- Chapter 3. Endophytic Microbiomes: Biodiversity, Current Status, and Potential Agricultural Applications.- Chapter 4. Culturable Plant-Associated Endophytic Microbial Communities from Leguminous and Non-Leguminous Crops.- Chapter 5. Arbuscular Mycorrhizal Fungi: Abundance, Interaction with Plants and Potential Biological Application.- Chapter 6. Endophytic Microbiomes and their Plant Growth Promoting Attributes for Plant Health.- Chapter 7. Diversity and Biotechnological Potential of Culturable Rhizospheric Actinomicrobiota.- Chapter 8. Bacillus and Endomicrobiome: Biodiversity and potential Applications in Agriculture.- Chapter 9. Role of Microbes in Improving Plant Growth and Soil Health for Sustainable Agriculture.- Chapter 10. Biofertilizers and Biopesticides: Microbes for SustainableAgriculture.