Whitby | Business Benchmark Pre-intermediate to             Intermediate | Buch | 978-1-107-66707-5 | sack.de

Buch, Englisch, 162 Seiten, Format (B × H): 210 mm x 280 mm, Gewicht: 414 g

Reihe: Business Benchmark

Whitby

Business Benchmark Pre-intermediate to Intermediate


2. Auflage 2013
ISBN: 978-1-107-66707-5
Verlag: Cambridge University Press

Buch, Englisch, 162 Seiten, Format (B × H): 210 mm x 280 mm, Gewicht: 414 g

Reihe: Business Benchmark

ISBN: 978-1-107-66707-5
Verlag: Cambridge University Press


Business Benchmark Second edition is the official Cambridge English preparation course for Cambridge English: Business Preliminary, Vantage and Higher (also known as BEC), and BULATS. This Teacher's Resource Book includes a wide range of supplementary photocopiable material with answers, including complete extra lessons and case studies. It provides information about how the activities in each unit relate to the Business Preliminary exam and BULATS test. There are notes on each unit with advice and suggestions for alternative treatments and information about how this course corresponds to the CEF, with a checklist of 'can do' statements. A complete answer key to both the Business Preliminary and BULATS versions of the Student's Book is provided as well as complete transcripts of the listening material with answers underlined.

Whitby Business Benchmark Pre-intermediate to Intermediate jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.