Watson | Bioactive Food as Dietary Interventions for the Aging Population | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 514 Seiten

Watson Bioactive Food as Dietary Interventions for the Aging Population

Bioactive Foods in Chronic Disease States
1. Auflage 2012
ISBN: 978-0-12-397761-8
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Bioactive Foods in Chronic Disease States

E-Book, Englisch, 514 Seiten

ISBN: 978-0-12-397761-8
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Bioactive Food as Dietary Interventions for the Aging Population presents scientific evidence of the impact bioactive foods can have in the prevention and mediation of age related diseases. Written by experts from around the world, this volume provides important information that will not only assist in treatment therapies, but inspire research and new work related to this area. - Focuses on the role of bioactive foods in addressing chronic conditions associated with aging and senescence - Important information for developing research on this rapidly growing population representing an increasingly significant financial burden - Documents foods that can affect metabolic syndrome and ways the associated information could be used to understand other diseases, which share common etiological pathways

Watson Bioactive Food as Dietary Interventions for the Aging Population jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.