Toldra | Advances in Food and Nutrition Research | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 114, 230 Seiten

Reihe: Advances in Food and Nutrition Research

Toldra Advances in Food and Nutrition Research


1. Auflage 2025
ISBN: 978-0-443-31665-4
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 114, 230 Seiten

Reihe: Advances in Food and Nutrition Research

ISBN: 978-0-443-31665-4
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Advances in Food and Nutrition Research, Volume 114, the latest release in this ongoing series, highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters on the Nutraceutical potential of Mediterranean agri-food wastes and wild plants: green extraction and bioactive characterization, Yeast extract as a more sustainable food ingredient: Insights into flavor and bioactivity, Physical and chemical food safety hazards and associated health risks in seafood: a Mediterranean Perspective (Part I), Biochemical and microbial food safety hazards in seafood: A Mediterranean Perspective (Part II), Assessing food digestion in the elderly using in vitro gastrointestinal models, and much more.Additional chapters focus on Recent Advances in Non-Invasive Techniques for Assessing Food Quality: Applications and Innovations, Recent advances in carbohydrate phase behavior and rheology. Implications for processing and product formulation, and Recent advances in chemistry, biochemistry, and nutrition of dates palm fruit (Phoenix dactylifera L.) cultivars. - Provides the latest information on food research - Offers outstanding and original reviews on a range of food and nutrition research topics - Serves as an indispensable reference for researchers and students alike

Toldra Advances in Food and Nutrition Research jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.