Toldra | Advances in Food and Nutrition Research | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 100, 342 Seiten

Reihe: Advances in Food and Nutrition Research

Toldra Advances in Food and Nutrition Research


1. Auflage 2022
ISBN: 978-0-323-99083-7
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 100, 342 Seiten

Reihe: Advances in Food and Nutrition Research

ISBN: 978-0-323-99083-7
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Advances in Food and Nutrition Research, Volume 100 provides the latest advances on emerging bioactive compounds with putative health benefits and their controlled release and application in foods and nutraceuticals, as well as up-to-date information on recent developments in food technology, including 3D printing, safety of raw materials and viruses in foods, and new low energy food processing. - Contains contributions that have been carefully selected based on their vast experience and expertise on the subject - Includes updated, in-depth and critical discussions of available information, giving the reader a unique opportunity to learn - Encompasses a broad view of the topics at hand

Toldra Advances in Food and Nutrition Research jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.