Subramaniam / Kilcast | The Stability and Shelf-Life of Food | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 352 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

Subramaniam / Kilcast The Stability and Shelf-Life of Food


1. Auflage 2000
ISBN: 978-1-85573-658-0
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 352 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

ISBN: 978-1-85573-658-0
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



The stability and shelf-life of a food product are critical to its success in the market place, yet companies experience considerable difficulties in defining and understanding the factors that influence stability over a desired storage period. This book is the most comprehensive guide to understanding and controlling the factors that determine the shelf-life of food products.

Subramaniam / Kilcast The Stability and Shelf-Life of Food jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.