Buch, Englisch, 258 Seiten, Format (B × H): 149 mm x 225 mm, Gewicht: 520 g
Buch, Englisch, 258 Seiten, Format (B × H): 149 mm x 225 mm, Gewicht: 520 g
ISBN: 978-0-444-51430-1
Verlag: Elsevier Science & Technology
In recent years the most significant advances in carbohydrate research have been made in the knowledge of the structure and function of carbohydrates in the macromolecular state. This title addresses those areas in which the authors believe the most important work is being carried out.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Chemische Labormethoden, Stöchiometrie
- Naturwissenschaften Physik Mechanik Klassische Mechanik, Newtonsche Mechanik
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Pharmazeutische Chemie, Medizinische Chemie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Chemometrik, Chemoinformatik
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Toxikologie, Gefahrstoffe, Sicherheit in der Chemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Metallurgie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Kohlenhydrate
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Technische Mechanik | Werkstoffkunde Materialwissenschaft: Metallische Werkstoffe
Weitere Infos & Material
Preface (R.J. Sturgeon). OMannosylation: a protein modification of lower and higher eucaryotes (W. Tanner, M. Gentzsch, S. Strahl). Organisation and construction of the yeast cell wall (F.M. Klis, H. de Nobel). Biosynthesis, structure and conformation of blood group carbohydrate antigens (A. Imberty, C. Breton, R. Oriol, R. Mollicone, S. Pérez). Chitin and chitosan: gathering and regenerating reactions and applications of their reactions (S. Hirano). Glycodendrimers: chemical aspects (S.A. Nepogodiev, J. Fraser Stoddart).