Stahl / Donalies / Nevoigt | Food Biotechnology | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band 111, 269 Seiten, eBook

Reihe: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology

Stahl / Donalies / Nevoigt Food Biotechnology


Erscheinungsjahr 2008
ISBN: 978-3-540-70536-9
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, Band 111, 269 Seiten, eBook

Reihe: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology

ISBN: 978-3-540-70536-9
Verlag: Springer
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Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



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Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics.- Improvement of Saccharomyces Yeast Strains Used in Brewing, Wine Making and Baking.- Filamentous Fungi for Production of Food Additives and Processing Aids.- Plant Biotechnology: Transgenic Crops.- Production of Secondary Metabolites Using Plant Cell Cultures.- Food and Agricultural Biotechnology: A Summary and Analysis of Ethical Concerns.



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