Buch, Englisch, Band 54, 358 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 667 g
Reihe: Advances in Agronomy
Buch, Englisch, Band 54, 358 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 667 g
Reihe: Advances in Agronomy
ISBN: 978-0-12-000754-7
Verlag: ACADEMIC PR INC
Zielgruppe
Researchers and students in agronomy, plant and soil sciences, and environmental sciences in university, industry, and government laboratories.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Geowissenschaften Geologie Bodenkunde, Sedimentologie
- Interdisziplinäres Bibliothekswesen, Informationswissenschaften Bibliotheks- und Auskunftssdienste
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Nutzpflanzen: Biologie, Genetik, Pflanzenzüchtung
Weitere Infos & Material
E.L. Madsen, Impacts of Agricultural Practices on Subsurface Microbial Ecology.
J. Dekker and S.O. Duke, Herbicide-Resistant Field Crops.
B.F. Carver and J.D. Ownby, Acid Soil Tolerance in Wheat.
D.R. Lovley, Microbial Reduction of Iron, Manganese, and Other Metals.
R. Prasad and J.F. Power, Nitrification Inhibitors for Agriculture, Health, and the Environment.
F.J. Muehlbauer, W.J. Kaiser, S.L. Clement, and R.J. Summerfield, Production and Breeding of Lentil.
W.W. Hanna, Use of Apomixis in Cultivar Development.
Subject Index.