Buch, Englisch, 300 Seiten, Hardback, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 712 g
Buch, Englisch, 300 Seiten, Hardback, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 712 g
ISBN: 978-1-7998-8197-1
Verlag: Medical Information Science Reference
Global Production and Consumption of Fast Food and Instant Concentrates compares healthy and fast foods, considers an ecological-hygienic assessment of the impact of fast food on the body in observations of people and in experiments in vivo, and discusses key questions of the interrelation of food and health. Covering topics such as nutrition and food culture, it is ideal for food industry professionals, scientists, medical professionals, researchers, academicians, practitioners, instructors, and students.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Medizin, Gesundheit: Sachbuch, Ratgeber