Liebe Besucherinnen und Besucher,
heute ab 15 Uhr feiern wir unser Sommerfest und sind daher nicht erreichbar. Ab morgen sind wir wieder wie gewohnt für Sie da. Wir bitten um Ihr Verständnis – Ihr Team von Sack Fachmedien
E-Book, Englisch, 200 Seiten, Web PDF
Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
Scott Biosensors for Food Analysis
1. Auflage 1998
ISBN: 978-1-84569-815-7
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
E-Book, Englisch, 200 Seiten, Web PDF
Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
ISBN: 978-1-84569-815-7
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
This work reviews the current status of research and commercial developments in the field of biosensors used for food analysis. It looks at the possibilities of biosensors for food analysis, their capacity for measurement of a range of analytes and their ability to monitor complex biochemical parameters during the production or processing of foods. It examines several opportunities for biosensor applications within the food industry supply chain, for instance to indicate the quality and seasonal variation of natural resources.