Sanderson | The Transformation of Mexican Agriculture | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band 425, 348 Seiten

Reihe: Princeton Legacy Library

Sanderson The Transformation of Mexican Agriculture

International Structure and the Politics of Rural Change

E-Book, Englisch, Band 425, 348 Seiten

Reihe: Princeton Legacy Library

ISBN: 978-1-4008-5781-4
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



No detailed description available for "The Transformation of Mexican Agriculture".
Sanderson The Transformation of Mexican Agriculture jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


FrontMatter, pg. i
Contents, pg. vii
List of Figures, pg. xi
List of Figures, pg. xiii
Acknowledgments, pg. xvii
List of Abbreviations, pg. xxi
Introduction, pg. 1
CHAPTER ONE. The Transformation of Mexican Agriculture and the New International Division of Labor, pg. 14
CHAPTER TWO. The Politics of Produce: Mexico, the United States and the Internationalization of Fresh Fruit and Vegetables, pg. 64
CHAPTER THREE. From Cimarron to Feedlot: The Emergence of the Binational Frontier Beef Industry, pg. 119
CHAPTER FOUR. Not By Bread Alone: The Future of the Mexican Basic Grains Complex, pg. 182
CHAPTER FIVE. Markets, Politics, and the Public Economy: The Allocation of Resources in Mexican Agriculture, pg. 230
Conclusion, pg. 273
Bibliography, pg. 285
Index, pg. 309


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.