Rybacek | Hop Production | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 16, 258 Seiten, Web PDF

Reihe: Developments in Crop Science

Rybacek Hop Production


1. Auflage 2012
ISBN: 978-0-444-59845-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 16, 258 Seiten, Web PDF

Reihe: Developments in Crop Science

ISBN: 978-0-444-59845-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



This book deals in detail with all aspects of hop growing, hop cone handling, drying, storage and processing into hop products and preparations, and with their utilization in the brewing industry. Particular attention is given to theoretical and practical hop production problems from the perspective of biology, chemistry, and economics, the ultimate objective of the book being high-quality hop raw materials for the brewing industries. The book is intended for hop growers, traders, brewing specialists, agricultural colleges, hop research and brewing industry institutes.

Rybacek Hop Production jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.