Buch, Englisch, 528 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 793 g
Buch, Englisch, 528 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 793 g
Reihe: Routledge Library Editions: Food Supply and Policy
ISBN: 978-0-367-27598-3
Verlag: Routledge
Zielgruppe
General, Postgraduate, Professional, and Undergraduate
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Internationale Wirtschaft
- Geowissenschaften Geographie | Raumplanung Geographie: Sachbuch, Reise
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltwissenschaften
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften, Biologie: Sachbuch, Naturführer
Weitere Infos & Material
Preface 1. The Problem: Feeding the World's Population 2. The United Kingdom, Eire 3. Methods of Increasing Food Production in the United Kingdom 4. Northern Europe's Intensive Producers: The Netherlands, Denmark, Sweden, Finland 5. France and the Peasant Producers of the Mediterranean Lands: Spain, Portugal, Italy, Israel, Egypt 6. Africa: (1) Southern Region: The White Man's Farming 7. Africa: (2) The Central Regions: Eastern Group; African Peasant and European Farming 8. Africa: (3) The Central Regions: Western Group; African Farming 9. Asia: (1) India and Pakistan 10. Asia: (2) China, Japan, Indonesia and the Rice Exporting Countries 11. The Food Exporters: (1) The United States, Canada 12. The Food Exporters: (2) Australia, New Zealand 13. The Potential Suppliers: The South American Countries 14. Trends in Food Production