Rosenstrater / Kassama | Physical Properties | Buch | 978-1-4665-9027-4 | sack.de

Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm

Reihe: Contemporary Food Engineering

Rosenstrater / Kassama

Physical Properties

Applications and Effects on Processing Foods and Biological Materials
Erscheinungsjahr 2026
ISBN: 978-1-4665-9027-4
Verlag: Taylor & Francis Inc

Applications and Effects on Processing Foods and Biological Materials

Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm

Reihe: Contemporary Food Engineering

ISBN: 978-1-4665-9027-4
Verlag: Taylor & Francis Inc


This book provides essential information on the fundamental principles of physical properties of agricultural materials as a whole and as ingredients for foods. It discusses their implication on product quality as engineering material. The chapters provide detailed discussions of current research and development of modern equipment and instrumentation as they apply to physical property measurement and determination methodologies. The book can be used as a textbook for food science and biological engineering students and as a reference for food product developers.

Rosenstrater / Kassama Physical Properties jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Introduction. Composition and Microstructure. Physical Characteristics. Mechanical Effect of Raw Material Processing. Biochemical Properties. Surface Property and Stability. Thermal Properties. Electromagnetic Properties. Rheological Properties. Textural Properties. Nanomaterials Characterization. Reconstitution Effects on Toxins and Antioxidant. Quality Characterization.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.