RNA Recognition | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 623, 468 Seiten

Reihe: Methods in Enzymology

RNA Recognition


1. Auflage 2019
ISBN: 978-0-12-816832-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 623, 468 Seiten

Reihe: Methods in Enzymology

ISBN: 978-0-12-816832-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



RNA Recognition, Volume 623, the latest volume in the Methods in Enzymology series, continues the legacy of this premier serial with quality chapters authored by leaders in the field. This updated volume covers a variety of topics, including The Preparation of cooperative RNA recognition complexes for crystallographic structural studies, Methods for thermal denaturation studies of fluorogenic aptamers, Dynamic combinatorial chemistry as a rapid, fragment-based approach to RNA-targeted compound discovery, Using a click chemistry assay to identify natural product ligands for pre-microRNAs, Lessons from exploration of chemical and structural small molecule:RNA space, Using ligand-observed NMR to study RNA-small molecule interactions, and much more. - Provides the authority and expertise of leading contributors from an international board of authors - Presents the latest release in the Methods in Enzymology series - Includes the latest information on RNA Recognition

RNA Recognition jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.