Buch, Englisch, 201 Seiten, Format (B × H): 153 mm x 216 mm, Gewicht: 398 g
ISBN: 978-3-030-18205-2
Verlag: Springer International Publishing
As we face a future of 10 billion mouths to feed in a rapidly changing climate, it’s time to get to know our farmers and herders, our vintners and fisherfolk, a whole lot better.
Zielgruppe
Popular/general
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltmanagement, Umweltökonomie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Klimawandel, Globale Erwärmung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften, Biologie: Sachbuch, Naturführer
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Umweltsoziologie
Weitere Infos & Material
Chapter 1 Introduction.- Breakfast.- Chapter 2 Orange Juice.- Chapter 3 Wheat Bread.- Chapter 4 Tea.- Chapter 5 Milk.- Break time.- Chapter 6 Chocolate.- Chapter 7 Bananas.- Chapter 8 Coffee.- Lunch.- Chapter 9 Chicken.- Chapter 10 Rice.- Chapter 11 Maize.- Dinner.- Chapter 12 Potatoes.- Chapter 13 Cod.- Chapter 14 Champagne.- Chapter 15 Conclusion.