Buch, Englisch, 576 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 1264 g
Piper nigrum
Buch, Englisch, 576 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 260 mm, Gewicht: 1264 g
Reihe: Medicinal and Aromatic Plants - Industrial Profiles
ISBN: 978-90-5702-453-5
Verlag: CRC Press
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Komplementäre Medizin, Asiatische Medizin (TCM), Heilpraktiker
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Nutzpflanzen: Biologie, Genetik, Pflanzenzüchtung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
1. Introduction 2. Botany and Crop Improvement of Black Pepper 3. Chemistry of Black Pepper 4.1 Agronomy and Nutrition of Black Pepper 4.2 Management of Pepper in Indonesia 5.1 Diseases of Black Pepper 5.2 Nematode Induced Diseases of Black Pepper 5.3 Diseases of Black Pepper and Their Management in Indonesia 6. Insect Pests of Black Pepper 7.1 On Farm Processing of Black Pepper 7.2 Pepper Processing - The Indonesian Scenario 7.3 Industrial Processing and Products of Black Pepper 8.1 The World Pepper Economy - Developments and Outlook 8.2 Economy and Marketing of Black Pepper in India 8.3 Economy and Marketing of Black Pepper: The Malaysian Scenario 9.1 Pharmacology, Toxicology and Clinical Applications of Black Pepper 9.2 End Uses of Black Pepper 11. Conclusions: Constraints and Yield Gaps in Black Pepper 12. Other Economically Important Species of Piper