Qin / Zheng | Introduction to E-commerce | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 180 Seiten, eBook

Qin / Zheng Introduction to E-commerce


2009
ISBN: 978-3-540-49645-8
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 180 Seiten, eBook

ISBN: 978-3-540-49645-8
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Introduction to E-commerce discusses the foundations and key aspects of E-commerce while focusing on the latest developments in the E-commerce industry. Practical case studies offer a useful reference for dealing with various issues in E-commerce such as latest applications, management techniques, or psychological methods. Dr. Zheng Qin is currently Director of the E-Commerce Institute of Xi’an Jiaotong University.

Qin / Zheng Introduction to E-commerce jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Fundamentals.- Fundamentals of E-commerce.- Technology.- E-commerce Supporting Technologies.- Payment Technologies for E-commerce.- Security Technologies in E-commerce.- Management.- E-commerce and the Law.- E-commerce and Tax.- Network Enterprise Management.- Practice.- E-commerce Architecture and System Design.- Portal Site Design of Virtual Enterprise.- Computer System Integration and E-commerce.- E-commerce Application.- E-commerce and International Trade.- Network Application Psychology.- E-commerce Case Analysis.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.