Buch, Englisch, 246 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 540 g
Managing for Bass
Buch, Englisch, 246 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 540 g
ISBN: 978-0-415-18525-7
Verlag: Routledge
Subjects covered include:
* the changing contexts of the public house business
* from management to managing
* change processes and politics
* control and empowerment
* gender and public house management.
Work, Change and Competition will be essential reading for students of organizational change, as well as all readers interested in the changing nature of management/managing and organizations.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Organisationstheorie, Organisationssoziologie, Organisationspsychologie
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Management Unternehmensorganisation & Entwicklungsstrategien
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Tourismus & Reise Tourismus & Reise: Ökonomie, Ökologie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Sport- und Freizeitindustrie
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Wirtschaftssoziologie, Arbeitssoziologie, Organisationssoziologie
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Sport Sport: Politik, Ökonomie, Ökologie
Weitere Infos & Material
List of figures. List of Tables. Acknowledgements. Introduction. The Changing Nature of Public House Retailing. Bass PLC. Management and Managing. Change and Changing. The Emergence of a Change Strategy in Bass Taverns. Changing the Organization. Managers and Change. Performance Assessment of the Change Programme. Conclusion.