Perez-Castineira | Chemistry and Biochemistry of Food | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 587 Seiten

Reihe: De Gruyter Textbook

Perez-Castineira Chemistry and Biochemistry of Food


1. Auflage 2020
ISBN: 978-3-11-059548-2
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 587 Seiten

Reihe: De Gruyter Textbook

ISBN: 978-3-11-059548-2
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This book provides an excellent platform for understanding the chemical processes involved in food transformation. Starting with the examination of major food components, such as water, carbohydrates, lipids, proteins and minerals, the author further introduces the biochemistry of digestion and energy metabolism of food ingredients. The last section of the book is devoted to modern food technologies and their future perspectives.
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Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Prof. Jose R. Perez-Castineira, University of Sevilla, Spain



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