Peng | Laparoscopic Surgery of the Spleen | Buch | 978-981-16-1218-3 | sack.de

Buch, Englisch, 127 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 326 g

Peng

Laparoscopic Surgery of the Spleen


1. Auflage 2021
ISBN: 978-981-16-1218-3
Verlag: Springer Nature Singapore

Buch, Englisch, 127 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 326 g

ISBN: 978-981-16-1218-3
Verlag: Springer Nature Singapore


This book presents the latest advances in laparoscopic spleen surgery. The first chapter reviews current status of laparoscopic spleen surgery, including indications, contraindications, and various types of surgical techniques. In the following three chapters, anatomy of spleen, pathology of spleen diseases, and perioperative management are described. After that, surgical techniques of laparoscopic splenectomy, single-incision laparoscopic splenectomy, hand-assisted laparoscopic splenectomy, and laparoscopic partial splenectomy are introduced with high-resolution illustrations combined with typical clinical cases. Focusing on minimally invasive surgery in spleen, this book will be a valuable reference for general surgeons, as well as practitioners in related disciplines.


Peng Laparoscopic Surgery of the Spleen jetzt bestellen!

Zielgruppe


Professional/practitioner


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Overview and Prospects of Laparoscopic Splenectomy.-  Anatomy and Physiology of the Spleen.- Pathology and Pathophysiology of Surgical Spleen Diseases.- Perioperative Management of Laparoscopic Splenic Surgery and Application of Enhanced Recovery after Surgery (ERAS).- Laparoscopic Splenectomy (LS).- Single Incision Laparoscopic Splenectomy (SILS).- Hand-Assisted Laparoscopic Splenectomy.- Laparoscopic Partial Splenectomy.- Laparoscopic Splenectomy Combined Selective Pericardial Devascularization.- Laparoscopic Radical Antegrade Modular Pancreatosplenotomy.



Bing Peng is a Professor and Director of Department of Hepatopancreatobiliary Minimally Invasive Surgery Center, West China Hospital, Sichuan University, Chengdu, Sichuan, China.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.