Panchal | Yeast Strain Selection | Buch | 978-0-8247-8276-4 | sack.de

Buch, Englisch, 368 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 680 g

Panchal

Yeast Strain Selection


1. Auflage 1990
ISBN: 978-0-8247-8276-4
Verlag: CRC Press

Buch, Englisch, 368 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 680 g

ISBN: 978-0-8247-8276-4
Verlag: CRC Press


Contributors from universities and food, pharmaceutical, and brewing companies detail the current state of yeast strain development and handling, highlighting advances in yeast selection for academic research, industry, and recombinant DNA technology. Featuring the use of Saccharomyces and other yea

Panchal Yeast Strain Selection jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Series Introduction, Preface, Contributors, 1. Culture Collections as Sources of Strains for Industrial Uses, 2. Yeast Selection in Nature, 3. Classical Approaches to Yeast Strain Selection, 4. Yeast Selection in Brewing, 5. Wine Yeast: Selection and Modification, 6. Yeast Selection for Baking, 7. Yeast Strain Development for Extracellular Enzyme Production, 8. Yeast Strain Selection for Fuel Ethanol Production, 9. Transformation and Cloning Systems in Non-Saccharomyces Yeasts, 10. Host Cell Control of Heterologous Protein Production in Saccharonmyces cerevisiae, 11. Future Prospects, Index




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.