Opitz / Bergwik / Van Tiggelen | Domesticity in the Making of Modern Science | Buch | 978-1-137-49272-2 | sack.de

Buch, Englisch, 299 Seiten, Format (B × H): 142 mm x 218 mm, Gewicht: 4925 g

Opitz / Bergwik / Van Tiggelen

Domesticity in the Making of Modern Science


2016. Auflage 2015
ISBN: 978-1-137-49272-2
Verlag: Palgrave MacMillan UK

Buch, Englisch, 299 Seiten, Format (B × H): 142 mm x 218 mm, Gewicht: 4925 g

ISBN: 978-1-137-49272-2
Verlag: Palgrave MacMillan UK


The history of the modern sciences has long overlooked the significance of domesticity as a physical, social, and symbolic force in the shaping of knowledge production. This book provides a welcome reorientation to our understanding of the making of the modern sciences globally by emphasizing the centrality of domesticity in diverse scientific enterprises.

Opitz / Bergwik / Van Tiggelen Domesticity in the Making of Modern Science jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


Donald L. Opitz is Associate Professor of the School for New Learning and Affiliated Scholar of History at DePaul University, USA.

Staffan Bergwik is Associate Professor of History of Science and Ideas and Senior Lecturer of Literature and History of Ideas at Stockholm University, Sweden.

Brigitte Van Tiggelen is Director of European Operations of the Chemical Heritage Foundation, USA, and a member of the Centre de Recherche en Histoire des Sciences at the Université Catholique de Louvain, Belgium.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.