Ohlsson / Bengtsson | Minimal Processing Technologies in the Food Industries | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 304 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

Ohlsson / Bengtsson Minimal Processing Technologies in the Food Industries


1. Auflage 2002
ISBN: 978-1-85573-679-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 304 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

ISBN: 978-1-85573-679-5
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



The emergence of 'minimal' processing techniques, which have a limited impact on a food's nutritional and sensory properties, has been a major new development in the food industry. This book provides an authoritative review of the range of minimal techniques currently available, their applications and safety and quality issues. - Reviews the range of minimal processing techniques, their advantages and disadvantages and their use in food production - Discusses the range of thermal technologies, such as infrared heating, ohmic heating, and dielectric methods, including the use of microwaves - Presents alternatives to thermal processing, ranging from irradiation to high pressure processing and the use of pulsed electric fields

Ohlsson / Bengtsson Minimal Processing Technologies in the Food Industries jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.