Liebe Besucherinnen und Besucher,
heute ab 15 Uhr feiern wir unser Sommerfest und sind daher nicht erreichbar. Ab morgen sind wir wieder wie gewohnt für Sie da. Wir bitten um Ihr Verständnis – Ihr Team von Sack Fachmedien
E-Book, Englisch, 562 Seiten, eBook
McSweeney / O'Mahony / Kelly Advanced Dairy Chemistry
Fourth Auflage 2022
ISBN: 978-3-030-92585-7
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents
E-Book, Englisch, 562 Seiten, eBook
ISBN: 978-3-030-92585-7
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Weitere Infos & Material
Lactose: Chemistry and Properties.- Solid and Liquid States of Lactose.- Significance of Lactose in Dairy Products.- Production and Uses of Lactose.- Galactooligosaccharides.- Lactose Malabsorption.- Indigenous Milk Oligosaccharides.- Milk Salts.- Minerals in milk: concentration and effects of dairy processing.- Vitamins and minerals in milk: concentration and effects of dairy processing.- Water in dairy products.- Physico-chemical properties of milk.