Liebe Besucherinnen und Besucher,

heute ab 15 Uhr feiern wir unser Sommerfest und sind daher nicht erreichbar. Ab morgen sind wir wieder wie gewohnt für Sie da. Wir bitten um Ihr Verständnis – Ihr Team von Sack Fachmedien

McSweeney / O'Mahony / Kelly | Advanced Dairy Chemistry | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 562 Seiten, eBook

McSweeney / O'Mahony / Kelly Advanced Dairy Chemistry

Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents
Fourth Auflage 2022
ISBN: 978-3-030-92585-7
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents

E-Book, Englisch, 562 Seiten, eBook

ISBN: 978-3-030-92585-7
Verlag: Springer International Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the late 1990s and again in the 2000s and 2010s. For nearly four decades, the series has been the leading reference source on dairy chemistry and is now in its fourth edition. Advanced Dairy Chemistry Volume 3: Lactose, Water, Salts, and Minor Constituents, fourth edition, reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. This volume also reviews the literature on milk salts, vitamins, and the behaviour of water in dairy products and the physical properties of milk. Most topics covered in the third edition are retained in the current edition, which has been updated and expanded considerably. New chapters cover chemically and enzymatically prepared derivatives of lactose and oligosaccharides indigenous to milk and some chapters from earlier editions are consolidated.
McSweeney / O'Mahony / Kelly Advanced Dairy Chemistry jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research

Weitere Infos & Material


Lactose: Chemistry and Properties.- Solid and Liquid States of Lactose.- Significance of Lactose in Dairy Products.- Production and Uses of Lactose.- Galactooligosaccharides.- Lactose Malabsorption.- Indigenous Milk Oligosaccharides.- Milk Salts.- Minerals in milk: concentration and effects of dairy processing.- Vitamins and minerals in milk: concentration and effects of dairy processing.- Water in dairy products.- Physico-chemical properties of milk.


Paul L.H. McSweeney  is Professor of Food Chemistry in the School of Food and Nutritional Sciences, University College, Cork, Ireland. Patrick F. Fox  was Professor and Head of the Department of Food Chemistry at University College, Cork, Ireland, from 1969 to 1997; he retired in December 1997 and is now Emeritus Professor of Food Chemistry.  Alan L. Kelly  is Professor of Food Chemistry in the School of Food and Nutritional Sciences, University College, Cork, Ireland.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.