Mäkinen | Biochemical Principles of the Use of Xylitol in Medicine and Nutrition with Special Consideration of Dental Aspects | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Deutsch, Band 30, 160 Seiten, eBook

Reihe: Experentia Supplementum

Mäkinen Biochemical Principles of the Use of Xylitol in Medicine and Nutrition with Special Consideration of Dental Aspects


1978
ISBN: 978-3-0348-5757-4
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Deutsch, Band 30, 160 Seiten, eBook

Reihe: Experentia Supplementum

ISBN: 978-3-0348-5757-4
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Mäkinen Biochemical Principles of the Use of Xylitol in Medicine and Nutrition with Special Consideration of Dental Aspects jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Xylitol as a chemical compound.- Determination of xylitol.- Aspects related to the production of xylitol.- Occurrence and significance of polyols.- Xylitol in dentistry.- Xylitol in dietetics and medicine.- Conclusion.- Addendum.- List of animal and human studies (excluding dental studies).- References.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.