M. Parsons | Gender, Class and Food | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 195 Seiten, eBook

Reihe: Palgrave Macmillan Studies in Family and Intimate Life

M. Parsons Gender, Class and Food

Families, Bodies and Health
1. Auflage 2015
ISBN: 978-1-137-47641-8
Verlag: Palgrave Macmillan UK
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

Families, Bodies and Health

E-Book, Englisch, 195 Seiten, eBook

Reihe: Palgrave Macmillan Studies in Family and Intimate Life

ISBN: 978-1-137-47641-8
Verlag: Palgrave Macmillan UK
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Everyday foodways are a powerful means of drawing boundaries between social groups and defining who we are and where we belong. This book draws upon auto/biographical food narratives and emphasises the power of everyday foodways in maintaining and reinforcing social divisions along the lines of gender and class.

M. Parsons Gender, Class and Food jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Julie M. Parsons is a sociology lecturer, Associate Head of School (Teaching and Learning) and Deputy Director of the Centre for Methodological Innovations (CMI) at Plymouth University, UK. She has published in the areas of auto/biography, maternal identities, gender and contemporary food cultures, and food as complementary and alternative medicine (CAM).



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.