Lindop / De Quincey | The Works of Thomas De Quincey, Part III | Buch | 978-1-85196-520-5 | sack.de

Buch, Englisch, 4192 Seiten, Format (B × H): 272 mm x 360 mm, Gewicht: 6676 g

Reihe: The Pickering Masters

Lindop / De Quincey

The Works of Thomas De Quincey, Part III


1. Auflage 2003
ISBN: 978-1-85196-520-5
Verlag: Taylor & Francis Ltd

Buch, Englisch, 4192 Seiten, Format (B × H): 272 mm x 360 mm, Gewicht: 6676 g

Reihe: The Pickering Masters

ISBN: 978-1-85196-520-5
Verlag: Taylor & Francis Ltd


Thomas De Quincey (1785-1859) is considered one of the most important English prose writers of the early-19th century. This is the final part of a 21-volume set presenting De Quincey's work, also including previously unpublished material.

Lindop / De Quincey The Works of Thomas De Quincey, Part III jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


VOLUME 15 ARTICLES FROM BLACKWOOD’S EDINBURGH MAGAZINE, AND TAIT’S EDINBURGH MAGAZINE, 1844–6, VOLUME 16 ARTICLES FROM TAIT’S EDINBURGH MAGAZINE, MACPHAIL’S EDINBURGH ECCLESIASTICAL JOURNAL, THE GLASGOW ATHENAEUM ALBUM, THE NORTH BRITISH REVIEW, AND BLACKWOOD’S EDINBURGH MAGAZINE 1847–9, VOLUME 17 ARTICLES FROM HOGG’S INSTRUCTOR AND TAIT’S EDINBURGH MAGAZINE 1850–2, VOLUME 18 1853–8, VOLUME 19 AUTOBIOGRAPHIC SKETCHES, VOLUME 20 PREFACES &C. TO THE COLLECTED EDITIONS PUBLISHED ADDENDA MARGINALIA MANUSCRIPT ADDENDA UNDATABLE MANUSCRIPTS, VOLUME 21 TRANSCRIPTS OF UNLOCATED MANUSCRIPTS, INDEX


Grevel Lindop



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.