Li / Wang | Overview of Wine in China | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 368 Seiten

Reihe: Hors collection

Li / Wang Overview of Wine in China

E-Book, Englisch, 368 Seiten

Reihe: Hors collection

ISBN: 978-2-7598-2516-5
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Overview of Wine in China is the first comprehensive and systematic introduction of Chinese wine in the world. The book covers the history of Chinese wine, the development of wine regions, grape varieties, cultivation and management, winemaking, wine tasting, wine services, Chinese wine education and scientific research, laws and regulations, and other aspects.
Li / Wang Overview of Wine in China jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Li Hua:
Dr. Hua LI, leading the team of College of Enology of NorthwestA&F University in China, has long been engaged in grape and wine teachingand research, technology promotion, cultural communication, etc.
Wang Hua:
Dr. Hua WANG, leading the team of College of Enology of NorthwestA&F University in China, has long been engaged in grape and wine teachingand research, technology promotion, cultural communication, etc.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.