Buch, Englisch, 380 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 210 mm x 280 mm, Gewicht: 984 g
Buch, Englisch, 380 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 210 mm x 280 mm, Gewicht: 984 g
Reihe: Genome Mapping and Molecular Breeding in Plants
ISBN: 978-3-642-07090-7
Verlag: Springer
Vegetables contains reviews in 12 chapters contributed by 31 authors from 10 countries. The impressive work that has been done on most of these crops is presented in this volume. Genome projects already initiated on vegetable crops, particularly on Solanaceae and Brassicaceae species, may ignite further interest in other vegetables as well.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie Industrielle Biotechnologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Nutzpflanzen: Biologie, Genetik, Pflanzenzüchtung
Weitere Infos & Material
Tomato.- Lettuce.- Radish.- Carrot.- Brassica rapa.- Beet.- Capsicums.- Brassica oleracea.- Eggplant.- Cucurbits.- Onion.- Garlic.




