Buch, Englisch, Band 16, 456 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 233 mm, Gewicht: 1460 g
Reihe: Fish & Fisheries Series
Buch, Englisch, Band 16, 456 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 233 mm, Gewicht: 1460 g
Reihe: Fish & Fisheries Series
ISBN: 978-0-412-58080-2
Verlag: Springer Netherlands
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Wirbeltiere (Vertebrata) Fische (Ichthyologie)
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltüberwachung, Umweltanalytik, Umweltinformatik
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Meeres- und Süßwasserökologie
Weitere Infos & Material
Preface. Fish: an introduction. Environmental links - sensory systems. Foodstuffs and feeding. Vascular transport and gaseous exchange: the circulatory and respiratory systems. Physiological integration - nervous and endocrine systems. Digestion and absorption. Osmotic and ionic regulation - water and salt balance. Body form, swimming and movement through the water. Reproduction. Development of eggs and larvae. Recruitment and population fluctuations. Human impacts on aquatic envionments. Index.