Janick | Plant Breeding Reviews, Volume 24, Part 2 | Buch | 978-0-471-46892-9 | sack.de

Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 655 g

Janick

Plant Breeding Reviews, Volume 24, Part 2

Long-Term Selection: Crops, Animals, and Bacteria
Volume 24 Auflage
ISBN: 978-0-471-46892-9
Verlag: Wiley

Long-Term Selection: Crops, Animals, and Bacteria

Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 235 mm, Gewicht: 655 g

ISBN: 978-0-471-46892-9
Verlag: Wiley


Plant Breeding Reviews, Volume 24, Part 2 presents state-of-the-art reviews on plant genetics and the breeding of all types of crops by both traditional means and molecular methods. The emphasis of the series is on methodology, a practical understanding of crop genetics, and applications to major crops.

Janick Plant Breeding Reviews, Volume 24, Part 2 jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Contributors.

Preface.

CROPS.

1. Crop Domestication as a Long-term Selection Experiment (Paul Gepts).

2. Long-term Selection in Plants in the Developing World (J.W. Miles and S. Pandey).

3. Trends in Productivity of U.S. Crops and Long-term Selection (William F. Tracy, et al.).

4. Long-term Selection in a Commercial Hybrid Maize Breeding Program (D.N. Duvick, et al.).

5. Long-term Divergent Selection for Ear Length in Maize (Arnel R. Hallauer, et al.).

ANIMALS.

6. Inferences on the Genetic of Quantitative Traits from Long-term Selection in Laboratory and Domestic Animals (William G. Hill and Lutz Bünger).

7. Long-term Selection for Pupal Weight in Tribolium castaneum (W.M. Muir, et al.).

BACTERIA.

8. Phenotypic and Genomic Evolution during a 20,000-Generation Experiment with the Bacterium Escherichia coli (Richard E. Lenski).

Subject Index.

Cumulative Subject Index.

Cumulative Contributor Index.


Jules Janick is the James Troop Distinguished Professor of Horticulture at Purdue University in West Lafayette, IN, USA.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.