Buch, Englisch, 344 Seiten, Format (B × H): 150 mm x 250 mm
Student Workbook and Study Guide
Buch, Englisch, 344 Seiten, Format (B × H): 150 mm x 250 mm
ISBN: 978-0-470-05244-0
Verlag: Wiley
The success of every business in the hospitality industry depends on maximising revenues and minimising costs. Hospitality Management Accounting, Tenth Edition continues its time-tested presentation of fundamental concepts and analytical techniques that are essential to taking control of real-world accounting systems, evaluating current and past operations, and effectively managing finances toward increased profits. It offers hands-on coverage of computer applications and ethics situations that challenges student's decision making skills to successfully prepare them for the increasingly complex and competitive hospitality industry.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Krankenhausmanagement, Praxismanagement
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Unternehmensfinanzen Betriebliches Rechnungswesen
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Öffentlicher Dienst, Öffentlicher Sektor
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Tourismus & Reise Tourismus & Reise: Ökonomie, Ökologie
- Rechtswissenschaften Öffentliches Recht Verwaltungsrecht Verwaltungspraxis Public Management