Buch, Englisch, 314 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 653 g
Preparation, Properties and Applications
Buch, Englisch, 314 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 653 g
Reihe: Environmental and Microbial Biotechnology
ISBN: 978-981-15-6606-6
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Ökologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Molekularbiologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Nutzpflanzen: Biologie, Genetik, Pflanzenzüchtung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
Weitere Infos & Material
Chapter 1. Application of microbial biosurfactants in the food industry.- Chapter 2. Microbial biosurfactants for contamination of food processing.- Chapter 3. Antioxidant Biosurfactants.- Chapter 4. Classification and production of microbial surfactants.- Chapter 5. Microbial biosurfactants and their potential applications: an overview.- Chapter 6. Biodegradation of hydrophobic polycyclic aromatic hydrocarbons.- Chapter 7. Surfactin -a biosurfactant against breast cancer.- Chapter 8. Anti-cancer biosurfactants.- Chapter 9. Biosurfactant for oil-pollution remediation.- Chapter 10. Potential Applications of Anti-adhesive Biosurfactants.- Chapter 11. Applications of bio-surfactant for microbial bioenergy/value-added bio-metabolite recovery from waste activated sludge.- Chapter 12. Application of microbial biosurfactants in the pharmaceutical industry.- Chapter 13. Antibacterial Biosurfactants.- Chapter 14. Microbial biosurfactants ascleaning and washing agents.