E-Book, Englisch, 536 Seiten
Reihe: De Gruyter Textbook
Ijabadeniyi / Folake Olagunju Food Safety and Toxicology
1. Auflage 2023
ISBN: 978-3-11-074851-2
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Present and Future Perspectives
E-Book, Englisch, 536 Seiten
Reihe: De Gruyter Textbook
ISBN: 978-3-11-074851-2
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Safety assurance of consumer goods has become a global challenge. The presence of natural and synthetic contaminants in food compromises food safety and poses a risk to public health. This book discusses biological and chemical food contaminants, predictive and detection methods of food toxicants, survival mechanism of food pathogens, legislation on microbial contaminants to prevent public health risks and strategies to mitigate contamination.
Zielgruppe
Food science students, food scientists, researchers, food industr
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Toxikologie, Gefahrstoffe, Sicherheit in der Chemie