Buch, Englisch, 188 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 489 g
Reihe: Management for Professionals
Fundamentals from Cases and Examples in Operations and Supply Chain Management
Buch, Englisch, 188 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 489 g
Reihe: Management for Professionals
ISBN: 978-3-030-46980-1
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Produktionsmanagement, Qualitätskontrolle
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Automobilindustrie
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Einkauf, Logistik, Supply-Chain-Management
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Management Prozessmanagement
Weitere Infos & Material
Chapter 1 Basics in Lean Management.- Chapter 2 The cultural Change towards Lean Management.- Chapter 3 Kaizen: Continuous Improvements in small Steps.- Chapter 4 Waste and Value-added.- Chapter 5 Lean Management as part of the corporate Strategy.- Chapter 6 Leadership and Empowerment.- Chapter 7 Lean Management in Operations.- Chapter 8 Lean Management in the Product Development.- Chapter 9 Principles of a Lean Production System.- Chapter 10 Lean Management on the Upstream (Supply side).- Chapter 11 Lean Management on the Downstream (Demand side).- Chapter 12 Lean Management KPI and OKR.- Chapter 13 The Human Side of Lean Management.- Chapter 14 Lean Management and Artificial Intelligence (AI).- Chapter 15 Sustainability and of Lean Management.- Chapter 16 Lean Management in the Service Industry.- Chapter 17 Lean Management in Health Care Sector.- Chapter 18 Lean Management in the Education Sector.- Chapter 19 Lean Audits and Quality Management Systems (QMS).- Chapter 20 Outlook of Lean Management.- Glossary of Lean Management Terms.- Index.