Grumezescu / Holban | Natural and Artificial Flavoring Agents and Food Dyes | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band Volume 7, 566 Seiten

Reihe: Handbook of Food Bioengineering

Grumezescu / Holban Natural and Artificial Flavoring Agents and Food Dyes


1. Auflage 2017
ISBN: 978-0-12-811269-4
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

E-Book, Englisch, Band Volume 7, 566 Seiten

Reihe: Handbook of Food Bioengineering

ISBN: 978-0-12-811269-4
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Natural and Artificial Flavoring Agents and Dyes, Volume 7 in the Handbook of Food Bioengineering series, examines the use of natural vs. artificial food dyes and flavors, highlighting some of the newest production and purification methods. This solid resource explores the most recent trends and benefits of using natural agents over artificial in the production of foods and beverages. Using the newest technologies and evidence-based research methods, the book demonstrates how natural flavoring agents and dyes can be produced by plants, microorganisms and animals to produce higher quality foods that are more economical and safe to the consumer. - Explores the most common natural compounds and how to utilize them with cutting edge technologies - Includes information on the purification and production processes under various conditions - Presents the latest research to show benefits of using natural additives

Grumezescu / Holban Natural and Artificial Flavoring Agents and Food Dyes jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.