Grumezescu / Holban | Milk-Based Beverages | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 596 Seiten

Grumezescu / Holban Milk-Based Beverages

Volume 9: The Science of Beverages
1. Auflage 2019
ISBN: 978-0-12-815711-4
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

Volume 9: The Science of Beverages

E-Book, Englisch, 596 Seiten

ISBN: 978-0-12-815711-4
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Milk-Based Beverages, Volume 9 in The Science of Beverages series, presents current status, developments, and technologies for researchers and developers to meet consumer demand and understand consumer trends toward healthy drinks. This resource takes a multidisciplinary approach to address issues in safety and quality control, while also discussing the nutritional and functional information that professionals in the beverage industry need. The book presents a framework for researchers, product developers, engineers, and regulators in the beverages industry for understanding new research developments in milk-based products to meet industry needs in producing competitive products. - Covers the most recent advances in various milk-based products - Includes a solid review of safety and hygiene for the development of new products - Presents engineering techniques and applications using novel technologies

Grumezescu / Holban Milk-Based Beverages jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.