Grandison / Lewis | Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 304 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

Grandison / Lewis Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries

Principles and Applications
1. Auflage 1996
ISBN: 978-1-85573-657-3
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

Principles and Applications

E-Book, Englisch, 304 Seiten, Web PDF

Reihe: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

ISBN: 978-1-85573-657-3
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



This book reviews methods and techniques for separating food components and products of the biotechnology industry. The introduction focuses on food composition and some of the conventional separation techniques. Subsequent chapters deal with each specific type or area of application individually and include information on the basic principles, industrial equipment available, commercial applications and an overview of research and development.

Grandison / Lewis Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.