Buch, Englisch, 112 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 201 g
Buch, Englisch, 112 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 201 g
Reihe: SpringerBriefs in Applied Sciences and Technology
ISBN: 978-3-030-46059-4
Verlag: Springer International Publishing
Given its scope, the book will be of interest to chemists, biologists, biotechnologists, and researchers active in agriculture and food-related areas, as well as those working in the food and dairy industry.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Energie- & Versorgungswirtschaft
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Umweltökonomie
Weitere Infos & Material
Greenhouse Gases and Carbon Footprint.- Animal Production.- Husbandry: Milk production.- The State-of-the-Art of CO2 Capture.- CO2-Rumen Fermentation Process Strategy