E-Book, Englisch, 232 Seiten
ISBN: 978-1-4665-8580-5
Verlag: Taylor & Francis
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Abfallwirtschaft, Abfallentsorgung
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umwelttechnik
Weitere Infos & Material
Current Situation of Fish Discards and Fish By-Products, AnaïsPenven and Jean Pascal Bergé. Improved Utilization of Fish Waste, Discards, and By-Products and Low-Value Fish towards Food and Health Products. Functional Properties of Fish Protein Hydrolysates. Antioxidant Effect of Peptides from Marine Fish Protein Hydrolysates. ACE- Inhibitory Peptides from Marine Sources. Antimicrobial Peptides from Fish. Secretagogues Effects of Fish and Shellfish By-Products Upgrading. Lipids from Marine Sources. Energy Valorization (Biodiesel) from Marine Oils.