The Loss of a Traditional Lifestyle
Buch, Englisch, 177 Seiten, Format (B × H): 153 mm x 216 mm, Gewicht: 378 g
ISBN: 978-3-319-91429-9
Verlag: Springer Nature Switzerland
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Wirtschaftspolitik, politische Ökonomie
- Sozialwissenschaften Ethnologie | Volkskunde Volkskunde Volkskunde: Sitten, Traditionen, Mythen, Legenden
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Geschichte einzelner Länder Asiatische Geschichte
- Sozialwissenschaften Ethnologie | Volkskunde Ethnologie Kultur- und Sozialethnologie: Materielle Kultur, Wirtschaftsethnologie
Weitere Infos & Material
1. Chapter One: Introduction: The Politics of Rice in Japan.- 2. Chapter Two: Rice in Japanese History and Cultural Tradition.- 3. Chapter Three: The Political Landscape: Recent Agricultural Policies and Rice Growers.- 4. Chapter Four: Global Orders of Trade: Pacific Partnership and International Agreements.- 5. Chapter Five: JA Zenchu: The role of the agricultural cooperative.- 6. Chapter Six: Citizen Consumers: Cultural Protection and Japan’s Food Movement.- 7. Chapter Seven: Food Security: The Role of Rice in Japan and Asia.- 8. Chapter Eight: Conclusions and Future Recommendations: The Loss of Japan’s Rice Growing Culture.