Buch, Englisch, 156 Seiten, Paperback, Format (B × H): 175 mm x 250 mm, Gewicht: 340 g
Buch, Englisch, 156 Seiten, Paperback, Format (B × H): 175 mm x 250 mm, Gewicht: 340 g
ISBN: 978-92-5-130505-8
Verlag: Food and Agriculture Organization of the United Nations - FAO
This book presents the current state of knowledge on soil pollution, emphasizing the crucial role of soils in producing nutritious and safe food and in mitigating climate change by reducing atmospheric CO2 and N2O concentrations. It highlights the need to assess the extent of soil pollution globally and develop soil management practices that enhance agricultural resilience to extreme climate events by reducing soil degradation processes.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltmanagement, Umweltökonomie
- Geowissenschaften Geologie Bodenkunde, Sedimentologie
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Angewandte Ökologie
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Luftreinhaltung
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften