Buch, Englisch, 283 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 1320 g
Reihe: Topics in Current Chemistry
Design, Self-Assembly, Function
Buch, Englisch, 283 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 1320 g
Reihe: Topics in Current Chemistry
ISBN: 978-3-540-25321-1
Verlag: Springer
Presents critical reviews of the present position and future trends in modern chemical research Short and concise reports on chemistry, each written by the world renowned experts Still valid and useful after 5 or 10 years More information as well as the electronic version of the whole content available at: springerlink.com
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Technik Allgemein Nanotechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Chemometrik, Chemoinformatik
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Pharmazeutische Chemie, Medizinische Chemie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Chemische Labormethoden, Stöchiometrie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Toxikologie, Gefahrstoffe, Sicherheit in der Chemie
- Naturwissenschaften Physik Quantenphysik
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Polymerchemie
Weitere Infos & Material
X.Y. Liu: Gelation with Small Molecules: from Formation Mechanism to Nanostructure Architecture.- M. Zinic, F. Vögtle, F. Fages: Cholesterol-Based Gelators.- F. Fages, F. Vögtle, M. Zinic: Systematic Design of Amide- and Urea-Type Gelators with Tailored Properties.- K. Araki, I. Yoshikawa: Nucleobase-Containing Gelators.- A. Brizard, R. Oda, I. Huc: Chirality Effects in Self-Assembled Fibrillar Networks.- T. Kato, N. Mizoshita, M. Moriyama, T. Kitamura: Gelation of Liquid Crystals with Self-Assembled Fibers.- A. Hirst, D. K. Smith: Dendritic Gelators.