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Technische Wissenschaften

26  Treffer  für „Functional Foods and Nutraceuticals“


    Hurst Methods of Analysis for Functional Foods and Nutraceuticals, Second Edition

    2. Auflage 2008
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-4200-0715-2
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    245,99 € (inkl. MwSt.)
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    Shi / Mazza / Le Maguer Functional Foods

    Biochemical and Processing Aspects, Volume 2
    1. Auflage 2002
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-56676-902-0
    Medium: Buch
    226,70 € (inkl. MwSt.)
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    Shi Functional Food Ingredients and Nutraceuticals

    Processing Technologies, Second Edition
    2. Auflage 2015
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-4822-4064-1
    Medium: Buch
    255,40 € (inkl. MwSt.)
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    Park / Kwon / Lee Korean Functional Foods

    Composition, Processing and Health Benefits
    1. Auflage 2018
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-4987-9966-9
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    291,99 € (inkl. MwSt.)
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    Park / Kwon / Lee Korean Functional Foods

    Composition, Processing and Health Benefits
    1. Auflage 2018
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-4987-9965-2
    Medium: Buch
    296,30 € (inkl. MwSt.)
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    Farnworth Handbook of Fermented Functional Foods, Second Edition

    2. Auflage 2012
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-4200-5328-9
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    291,99 € (inkl. MwSt.)
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    Udenigwe / Sun Bioavailability of Nutraceuticals and Bioactive Compounds

    1. Auflage 2025
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-1-032-32027-4
    Medium: Buch
    222,50 € (inkl. MwSt.)
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    Chaturvedi / Chakraborty Synbiotic Foods

    Significance, Applications, and Acceptance
    1. Auflage 2024
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-032-29337-0
    Medium: Buch
    106,30 € (inkl. MwSt.)
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    Ye Phytochemicals in Citrus

    Applications in Functional Foods
    1. Auflage 2017
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-4987-4272-6
    Medium: Buch
    244,50 € (inkl. MwSt.)
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    Shortt / O'Brien Handbook of Functional Dairy Products

    1. Auflage 2003
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-0-203-00973-4
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    318,99 € (inkl. MwSt.)
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    Liu / Ye / Jiang Chinese Dates

    A Traditional Functional Food
    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-4987-0359-8
    Medium: eBook
    Format: PDF
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    284,99 € (inkl. MwSt.)
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    Venugopal Marine Products for Healthcare

    Functional and Bioactive Nutraceutical Compounds from the Ocean
    Erscheinungsjahr 2008
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-4200-5264-0
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    278,99 € (inkl. MwSt.)
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    Oomah Herbs, Botanicals and Teas

    1. Auflage 2000
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-1-56676-851-1
    Medium: Buch
    225,50 € (inkl. MwSt.)
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    Variyar / Pal Singh / Adiani Peppers

    Biological, Health, and Postharvest Perspectives
    1. Auflage 2024
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-032-45353-8
    Medium: Buch
    254,80 € (inkl. MwSt.)
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    Yin / Fu / Xu Tea as a Food Ingredient

    Properties, Processing, and Health Aspects
    1. Auflage 2022
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-367-68571-3
    Medium: Buch
    268,80 € (inkl. MwSt.)
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    Yin / Fu / Xu Tea as a Food Ingredient

    Properties, Processing, and Health Aspects
    1. Auflage 2024
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-032-28215-2
    Medium: Buch
    120,80 € (inkl. MwSt.)
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    Li / Qi Phytochemicals in Soybeans

    Bioactivity and Health Benefits
    1. Auflage 2022
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-367-46661-9
    Medium: Buch
    281,30 € (inkl. MwSt.)
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    Lianzhou Soybean Food

    Processing Technologies and Health Benefits
    1. Auflage 2020
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-1-4987-0757-2
    Medium: Buch
    230,50 € (inkl. MwSt.)
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    Li / Qi Phytochemicals in Soybeans

    Bioactivity and Health Benefits
    1. Auflage 2024
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-032-16997-2
    Medium: Buch
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    Selvamuthukumaran Anthocyanins in Subtropical Fruits

    Chemical Properties, Processing, and Health Benefits
    1. Auflage 2024
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-032-15117-5
    Medium: Buch
    104,80 € (inkl. MwSt.)
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    Selvamuthukumaran Anthocyanins in Subtropical Fruits

    Chemical Properties, Processing, and Health Benefits
    1. Auflage 2023
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-032-12795-8
    Medium: Buch
    234,60 € (inkl. MwSt.)
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    Venugopal Marine Products for Healthcare

    1. Auflage 2008
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-4200-5263-3
    Medium: Buch
    225,50 € (inkl. MwSt.)
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    Xiao / Xu / Yu Asian Berries

    Health Benefits
    1. Auflage 2024
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-367-63788-0
    Medium: Buch
    88,40 € (inkl. MwSt.)
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    Xiao / Xu / Yu Asian Berries

    Health Benefits
    1. Auflage 2020
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-367-25199-4
    Medium: Buch
    245,40 € (inkl. MwSt.)
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    Iwu Food as Medicine

    1. Auflage 2016
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-4987-0609-4
    Medium: Buch
    249,50 € (inkl. MwSt.)
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